Kezdőlap  

Évadzáró Közgyűlés a Nyugdíjas Klubban

Megosztás Facebookon PDFNyomtatásE-mail

Nyugdíjasklub életeA mezőladányi "Arany János" Nyugdíjasklub január 14-én tartotta az évadzáró közgyűlését, ahol a klub elnöke, Babják Péter beszámolt a múlt évben végzett munkáról és eredményekről.
A klub 2011-ben 17 meghívást kapott a társkluboktól, ahová el is ment, itthon pedig négy rendezvényt tartottak, ahová szintén 20 nyugdíjas klub lett meghívva, ami létszámban 450 főt jelentett. Ezen kívül Kőrösladányban voltunk, a 7. Ladányiak találkozóján. Ebben az évben Püspökladány lesz a házigazda, 2013-ban pedig mi, Mezőladány.


A beszámoló foglalkozott a kirándulásokkal. Nádudvaron a három megye találkozóján is rlszt vettünk, Hajdu- Borsod- Szabolcs megyei nyugdíjasklubok voltak jelen és adták elő kultúrműsoraikat. Itt is felléptünk.
Ezek után Kruppa Mihályné adott számot a klub pénzügyi helyzetéről. Nagyon jó évet hagytunk magunk után, mondta beszámolójában, a munkatervünkben vállalt kötelességet teljesítettük. A takarékosság jellemezte klubbunk. az Önkormányzattól, a Kisvárdai Rétköz Takarékszövetkezettől és a Nyírzem ZRT-től kapott támogatást a beszámolóban meg is köszönte.
A 2012-es évi munkaterv ismertetése és elfogadása következett, amit egyhangúlag a tagság elfogadott. Következett a Vezetőség Megválasztása.
A jelölő bizottság elnöke ismertette, hogy a vezetőség mandátuma lejárt, ezért vezetőséget kell választani a következő időre. A nyugíjasklub tagokkal való egyeztetés után a következő személyekre tette meg a javaslatot:
Klubelnöknek: Babják Péter
Alelnököknek: Simon László, Klémencz Tibor
Gazdasági Vezetőnek: Kruppa Mihályné
Vezetőségi Tagok: Bódi Józsefné, Uzonyi Zoltánné, Balogh Józsefné
A javaslat tétel után ismét kérdezte: van-e kérdés, vagy más javaslat? Nem volt.
A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a javasolt személyeket. A megválasztott vezetőség nevében Babják Péter megköszönte a továbbiakban is nekik szavazott bizalmat, és ígérte, hogy a továbbiakban is azon lesznek, hogy a klub ilyen eredményekkel haladjon tovább és a klubnak további elismerését növeljék.
Végül egy kis megvendégelés volt pótszilveszteri hangulatban: Virslivel- kolbásszal, pezsgővel, süteménnyel, kávéval és egyébbel látták el a tagságot megköszönve a bizalmat.

További képek a nyugdíjasklub életéből: katt.