Kezdőlap  

...Itt járt a Télapó!

Megosztás Facebookon PDFNyomtatásE-mail

...Itt járt a Télapó!A több milliárd gyermek meglátogatása idén sok időbe tellett a Télapónak, így a mezőladányi óvodásokhoz december 9-én érkezett meg.


A szülők is részt vettek ezen a szép ünnepen, így mikor mindenki elfoglalta a helyét, kedves rajzfilmekkel hangolódtunk az alkalomra. Szép énekkel fogadtuk a Télapót, aki nehéz, teli puttonnyal érkezett.
Először a kiscsoportosok adták elő az énekeket és verseket, amit ez alkalomra tanultak nagy izgalommal és lelkesedéssel. Ez után a nagycsoportos óvodások álltak ki és kedveskedtek szép produkcióval. Az ebben az évben indított Zeneovi foglalkozásra járó gyermekek is elénekelték a dalaikat, és ritmushangszerrel kísérve mondókát is mondtak a Télapó és a szülők nagy örömére.
A Télapó bácsi ez után minden gyereket egyesével kihívott -akiknek testvére volt, azokat együtt- és megjutalmazta a jókat és huncutokat egyaránt.
A Télapó mindenkit elvarázsolt kedvességével és jóindulatával, így jövőre mindenképpen vissza várják őt az Óvodába. A fényképek megtekinthetőek itt.