Kezdőlap Címlap Nyugdíjas Klub Hírei Májusesti Találkozó  

Májusesti Találkozó

Megosztás Facebookon PDFNyomtatásE-mail

A résztvevők egy csoportja2011 április 30-án tartotta a mezőladányi "Arany János" Nyugdíjas Klub a hagyományos májusesti találkozóját.
Meghívásunkra a záhonyi, komorói, kivárdai Életet az Éveknek és az Egészség Megőrző, jékei, tornyospálcai, aranyosapáti és a Nyíregyháza Római Katolikus Nyugdíjasklub jött el. A komorói nyugdíjasklubot Polgármester asszonyuk is el kísérte.

A rendezvényt Bartha Attila, községünk Polgármestere nyitotta meg és üdvözölte a meghívott nyugdíjasokat.
Babják Péter Klubelnök köszöntötte a jelenlevőket, Polgármestereket, Gidófalvi Albert Megyei Szövetség elnökét, a klubok vezetőit, tagjait, majd saját versét mondta el, amit erre az alkalomra írt.
Gidófalviné szép verssel, majd Béres Gyula komorói nyugdíjas egy szép magyar népdalcsokorral járult hozzá a színvonalas rendezvényhez.
Ellátás előtt egy kis étvágygerjesztőt vettek magukhoz a vendégek, majd sertéspörölt csőtészta körettel volt felszolgálva. Pogácsa, üdítő, ásványvíz és házi készítésű sütemény is frissítette a jelen levőket.
A helyi Elektronik együttes szolgáltatta a három Babják személyében a táncmulatságon a talpalávalót. Eközben tartottuk a tombola sorsolást, aminek a fődíját, egy május kosarat a kisvárdai Nyugdíjas Klub egyik tagja nyert meg.
Este fél hétkor adták a férfiak az asszonyoknak a májusi szerenádot, akik az ablakban gyertyákkal és gyújtgató gyufaszálakkal fogadták, közben ők is velünk énekeltek. Nagyon boldogok voltak. Volt olyan is, aki nagyon meghatódva élte át a szerenádot.
A több, mint 90 részt vevő boldogan és jókedvűen távozott Mezőladányból, nagyon megköszönték a szép estét. További képek megtekinthetőek itt.